Close

Web Design Arad

O agenție de web design din Arad care dorește să ajute afacerea ta să se dezvolte în mediul online. 

Dacă dorești să îți dezvolți afacerea cu un site eficient, completează formularul alăturat și te vom contacta în cel mult 24 de ore (în zilele lucrătoare)

Creăm site-uri care ajută la creșterea afacerii tale

Indiferent dacă ai o afacere nouă sau dacă dorești un site nou pentru o afacere cu experiență, suntem alături de tine pentru a-ți face un site care să ajute la propulsarea afacerii tale în mediul online.

Scopul principal al unui website este să ajute afacerea ta să crească prin folosirea instrumentelor din mediul online. 

Așa că, dacă site-ul afacerii tale nu ți-a adus niciun client, este o problemă cu el.

Fie nu este optimizat încât să aducă clienți, fie nu a fost gândit deloc să facă acest lucru. 

Noi te putem ajuta făcând un site eficient care ajută la creșterea afacerii tale.

Cum te ajută un site eficient

Încă o sursă de venit

Site-ul web al afacerii tale este ca un vânzător care lucrează non-stop. Acesta deschide un nou canal de achiziție pentru afacerea ta.

Crește încrederea clienților

Un site cu un design modern și adecvat afacerii tale va aduce mai multă încredere și autoritate în ochii vizitatorilor și a potențialilor clienți.

Afacerea ta e găsită mai ușor

Când potențiali clienți caută după serviciile sau produsele pe care le oferi, site-ul afacerii tale poate apărea în rezultatele căutării.

Ajungi la mai mulți clienți

Nu poți vorbi la telefon toată ziua și nu are rost să răspunzi de nenumărate ori la aceleași întrebări. Lasă ca site-ul afacerii tale să răspundă la întrebări în locul tău.

Ce îți oferim noi este pentru tine dacă:

Dorești să investești în creșterea afacerii tale

Ești interesat ca site-ul afacerii tale să aducă rezultate

Vrei să îți deschizi un nou canal de achiziție

Înțelegi cât de important e să fii prezent online

Câteva din realizările noastre

lets go maldives website design

Let's Go Maldives

Cea mai mare companie de turism din Maldive avea nevoie de un nou site pentru a reprezenta compania mai bine în mediul online. 

Ai nevoie de un nou site care să reprezinte afacerea ta în mediul online?

Invitații Nuntă Arad

O afacere veche de 10 ani ajunge pe prima pagină din Google și devine și mai puternică cu un nou magazin online.

Vânzările cresc exponențial după lansarea site-ului și poziționare pe prima pagină Google.

Ai nevoie de un magazin online?

Ce spun clienții noștri

Întrebări frecvente

Pachetele noastre variază între 1000 euro și 7500 euro. Depinde foarte mult de nevoile afacerii tale și de obiectivele strategice pe care dorești ca site-ul să le îndeplinească. Poți citi aici mai multe despre costul unui site.

În funcție de complexitatea site-ului, poate dura undeva de la 6 până la 10 săptămâni să facem research, designul, să implementăm site-ul și apoi să îl testăm pentru a-l lansa.

Înainte să începem să lucărm, de obicei ne auzim la telefon sau ne vedem pe Zoom pentru a avea o discuție despre proiect și despre cerințe. După ce pornim proiectul, majoritatea comunicării va avea loc prin email și la telefon când este nevoie.

Vom face design-ul de la 0 folosind mai multe unelte. Începem prin a face design-ul site-ului în primă fază folosind Adobe XD, iar mai apoi vom implementa design-ul în WordPress.

Da, lucrăm doar cu WordPress în construirea site-urilor. De ce? Pentru că este o platformă de management al conținutului (CSM) foarte eficientă (veți putea actualiza singur conținutul), foarte folosită (mai mult de 30% din internet este pe WordPress) și poate reduce costurile foarte mult (cel puțin de 10 ori mai ieftin) față de o soluție custom.

În cele mai multe cazuri, noi ne vom ocupa și de acest aspect. Dacă ai deja un site și este găzduit în altă parte, și ești mulțumit cu serviciul de găzduire nu e nevoie schimbi.

Sigur. Majoritatea traficului pe internet din ziua de azi este pe telefoanele mobile. Așa că toate site-urile pe care le construim sunt optimizate pentru mobil.

Este extrem de important pentru afacerea ta ca site-ul acesteia să fie găsit pe motoarele de căutare. Așa că nu facem site-uri care să nu fie optimizate pentru motoarele de căutare (optimizare SEO). De asemenea, după finalizarea site-ului puteți opta pentru un pachet continuu de optimizare SEO pentru a maximiza rezultatele.

Vrei să îți crești afacerea în mediul online?

Completează formularul și vom putea discuta despre cum putem îmbunătății website-ul afacerii tale.

— CHESTIONAR GRATUIT —

Cum stai cu marketingul?

Completează un chestionar rapid care îți va arăta punctele forte și slabe în marketingul pe care îl faci